Борисов изплю камъчето! Каза кой е съдействал за ареста на Митьо Очите в Истанбул

Бойко Борисов

Oще вчера се свързахме с турските колеги, разговаряхме с техния вътрешен министър и един час след това в Истанбул бе задържан Димитър Желязков. Сега се работи по международната заповед за екстрадиция. Това написа премиерът Бойко Борисов на профила си във Фейсбук.

„Колкото и да не е модерно, когато имаме прагматични отношения с Турция, това води до резултати. Резултатите са видими и по границата, където днес направих инспекция. Служителите на Гранична полиция вече са добре екипирани и имат необходимата техника. Снощи например, е върната в Турция група мигранти, засечени още преди да преминат границата. А за около година сме върнали над 2500 мигранти в страните им на произход“, написа още премиерът.

Междувременно Спецсъдът решава дали да остави в ареста Венцислав Христов, Радослав Николов, Йордан Въчев, Иван Найденов и Иван Пишиев, задържани при акцията в Бургас. За тях се твърди, че са част от организираната престъпна група на Желязков. Заседанието е закрито за медиите, защото според съдията имало лични данни.

Видео вижте ТУК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ