От последните минути! Ето какво реши Спецсъдът за бруталните лейтенанти на Митьо Очите!

Лейтенантите на Митьо Очите

Специализираният наказателен съд реши да остави в ареста с постоянна мярка „задържане под стража” бургаските знакови фигури от ъндърграунда Йордан Въчев – Ларша, Радослав Николов, по прякор Рачо, Венцислав Христов-Лавацата, Иван Пишиев и Иван Найденов. И петимата са обвинени за участие в организирана престъпна група за палежи, рекет, побои, изнудване и наркотици, за чийто лидер е сочен Димитър Желязков-Очите.

Мярката им се гледа повече от 4 часа при закрити врата, за да не бъдат изнасяни лични данни, реши съдът в началото на заседанието, пише Флагман.бг.

Петимата са конвоирани от строга охрана от близо 20 полицаи. Освен тях с обвинения за участие за ОПГ са още четирима мъже, включително боса Митьо Очите и общински съветник от Несебър, който все още се издирва.

Никой от обвиняемите не каза нито една дума пред Флагман. Следващото заседание на съда срещу групата на Митьо Очите ще е на 9 август.

Снимка: Флагман.бг.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ