„Бойко Борисов може да бъде следващият президент“

Бойко Борисов 1

„Бойко Борисов е опитен политик, аз лично смятам, че той може да се кандидатира за президент и да затвори големия шлем. Той разбира външната политика и бързо се сприятелява, което е много важно качество. Аз искам да спечели Борисов и ще спечели, защото ще бъде полезен за България, а аз искам държавата да е добре, не виждам защо той да не спечели, ако се кандидатира“, това каза пред Нова нюз Вежди Рашидов, председател на Комисията по култура и медии в Народното събрание.

Бившия културен министър сподели мнението си и за помощите, отпуснати на български творци, като спомена, че авторът на идеята е той.

„Видях, че много от тях не живеят добре с малки пенсии. Това не се помощи, не са пенсии, това са награди, които те заслужават“, категоричен бе той.

Но Рашидов е убеден, че не бива да се противопоставят гилдиите, защото всички са български творци и би било грешка да се отделят певци от художници или актьори, писатели, поети.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ