Нов тотомилионер в България

Спорт тото

За втори път в рамките на 4 дни България има нов тотомилионер. На 7 февруари щастливец от Пловдив успя да отгатне всички числа в играта Тото 2 – 6 от 49, печелейки близо 8,5 милиона лева.

Само 4 дни по-късно, още един българин се присъединява към увеличаващото се семейство на тото милионерите, познавайки отново всички изтеглени числа от същата игра и печелейки цели 2 110 714 лева.

Късметлията е познал числата 10, 31, 34, 43, 44 и 48, като с тях осигурява по-спокойно бъдеще за столичанин, участвал в играта с абонаментен фиш. Той е 114-ият милионер от игрите на Българския спортен тотализатор, като се надяваме в момента да празнува изключителната новина с близки и приятели.

Приказните истории за малцината забогатяващи за секунди избраници на съдбата продължават. В неделя, по време на тегленето на 12 тираж на Спорт Тото, поредният късметлия ще има шанс да се добере до следващата кръгла сума от 2.1 милиона лева, колкото е стартовият джакпот.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ