Разсекретиха самопризнанията на сина на Румен Радев

Румен Радев 2

Синът на Румен Радев преди минути е приключил с даването на показания пред инспектор от Детска педагогическа стая в Четвърто РПУ, пишат от „ПИК“.

Пред разследващите и в присъствието на майка си Гинка Кесякова, той е признал за участието си в купона в съботната нощ.

Радев-младши, който е непълнолетен, е бил на партито без придружител и без лични документи. Това е уставено от полицаи и инспектори от РЗИ-София, дошли на мястото на купона след сигнал на съсед за масова сбирка, силен шум и хвърляне на предмети по улицата.

Партито било в специално наета за целта стая в столичен хостел на булевард „Христо Ботев“.

С признанието си пред полицията, че е бил на купона, Радев-младши опровергава твърденията на баща си, след като преди дни от президенството официално опитаха да прикрият истината с изявление, че синът на държавния глава не е бил на парти.

Още тогава беше ясно, че това е лъжа, тъй като и здравният министър проф. Костадин Ангелов по-рано беше потвърдил присъствието на президентския син, а сега и самият младеж признава това.

Малко след 14:30 часа стана ясно, че Гинка и синът на Румен Радев, са напуснали сградата на Четвърто РПУ. Разпитът е продължил около час.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ