Гришо в Австралия: Аз съм Григор от Хасково и никой не може да ми отнеме това!

7 Dni Bulgaria13.02.2021
Григор Димитров 2

Григор Димитров призна, че мачът срещу Доминик Тийм от осминафиналите на Аустрелиън Оупън ще е много различен, най-вече заради липсата на публика. България говори за българското радио в Австралия SBS.

„Различно ще е, много по-различно. Винаги е хубаво да виждам знамената. Винаги го оценявам, но каквото е за мен, е и за другите“, заяви Димитров.

„Аз съм от Хасково, България, това никой не може да ми го отнеме. Гордея се от този факт и с каквото мога да помогна или допринеса за града, винаги ще опитвам да дам това, което мога от себе си“, добави най-добрият ни тенисист.

Той остава напълно концентриран върху настоящия турнир и не мисли дали може отново да бъде на позициите, на които беше след невероятния си сезон през 2017-а. „Не искам да мисля за нивото в момента, искам изцяло да се фокусирам върху мачовете и подготовката. Дали съм далеч или близко, няма как да определя. Един турнир може да направи голямата разлика. В момента не знаем ще имаме ли турнир, ще излезем ли на корта на следващия ден, така че е важно да останем спокойни и да използваме всеки един миг, който имаме“, добави той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ