Бабикян вече командва в президентството, забрани на Деси Радева да пише във Фейсбук

7 Dni Bulgaria13.02.2021
арман бабикян

Участници в парламентарните избори са автори на стратегията за спечелване на втори мандат на президента Румен Радев, в която Десислава Радева бе посъветвана да спре с публичните си изяви. Непривичната за нея роля е била „разпределена“ от Арман Бабикян от Отровното трио, пише 168 часа.

Според тях задачата му не е била лесна, тъй като съпругата на генерала трудно се повлиява от чуждо мнение и обича да бъде в центъра на вниманието. Но пиарът успял да я убеди, че жертвата си струва в името на новия мандат и запазване на позицията на първа дама, макар и без официален статут.

Разбрали са се, че нейните постове във фейсбук трябва да бъдат поне временно замразени, а появата й под светлините на прожекторите – минимализирана. Засега не е ясно дали за самата кампания, която ще стартира през септември, ще се изработи нова стратегия за участието на г-жа Радева.

Дотогава има време – първо трябва да минат парламентарните избори, изходът от които ще набележи до голяма степен какво ще се случи наесен с президентските.

Още повече че Бабикян заедно с адвокат Николай Хаджигенов влезе в коалиция с движението на Мая Манолова, партията на Татяна Дончева и ДБГ и поиска да се регистрира за вота за депутати под името „Изправи се! Мутри, вън!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ