Борисов побесня от терора над внуците му: Радев пратил шпицкомандите си в Банкя! Мърсотия!

7 Dni Bulgaria13.02.2021
бойко борисов, къща„

„Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната предизборна кампания. Има граници, които не трябва да се преминават. Днес за пореден път „пазителите на демокрацията“ тормозят най-нагло децата ми, и то в техния дом. Нито те, нито синът на президента заслужават подобен тормоз“.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод днешните провокации пред дома му, както и случая, касаещ сина на президента.

„Опитаха се да ме пречупят с компромати и шпиони – не успяха. Сега това ли успяха да измислят демократите? Това ли е върховенството на закона, това ли са демократите?“, попита реторично министър-председателят Бойко Борисов и добави: „Докато ние правим  така, че хората да живеят в по-добра среда, те отишли, шпицкомандите на Радев, Мая и подобни политици – децата ми реват у нас, внуците реват – тези са демократите!“, отбеляза Борисов.

„На снимка ще им ги пратя и ще ги питам демократи ли сте вие, върховенство на закона ли е това, какво искате вие? Провокации, да се бият ли хората, докато ние правим това?“, риторично попита още министър-председателят.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ