Бомба за утре! Предлага ли Гришо брак на Лолита на Св. Валентин?

7 Dni Bulgaria13.02.2021
Григор Димитров, Лолита Османова

Лолита Османова е в трепетно очакване дали ще получи годежен пръстен от Гришо за Свети Валентин в неделя. Или поне това коментират феновете на двамата в мрежата, след като по едно и също време двамата направиха загадъчни послания.

Милионерката пусна в мрежата представяне на 5 уникални годежни пръстени на кралски особи. А Григор пък обяви в интервю, че е готов с подарък за Свети Валентин. Всичко това идва на фона на видеото, запечатало за първи път целувката между двамата след мач на първата ни ракета.

Два дни преди Деня на влюбените Османова сподели в един от профилите си снимки на топ 5 лъскави годежни пръстени, които известни кралски особи са получавали през годините. Феновете на Гришо веднага видяха в това знак, че красавицата му намеква да й поиска ръката.

„Свети Валентин идва – време е да ви разкажа за най-трогателните романтични истории и да покажа най-луксозните сватбени бижута и тоалети. Подготвям много интересни неща за вас, но нека започнем с бижута…“, обясни Лолита в Instagram, където често разкрива своите предпочитания за дрехи, обувки и аксесоари. В постовете си тя обръща внимание и на гардероба на най-известните жени в кралските семейства.

„Гриша! Това с тези пръстени е намек да ѝ предложиш. Не се лъжи!“, бързо реагира българин, последвал профила на Лолита.

В същото време в петък Гришо заяви: „Винаги има любов. Вече съм купил подарък, много съм доволен от него. Харесва ми. Всички ние сме основани на любовта. Не можем без нея. Не мисля, че трябва да е Свети Валентин, за да направиш нещо специално за човека до теб. Хубаво е да играеш тенис на този ден, така че се надявам да имам хубав ден. Ще ни липсва публиката, така че всичко, което може да добави нещо положително, е хубаво“, завърши хасковлията, който в неделя отново е на корта, където ще срещне Доминик Тийм, пише Стандарт.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ