Шок в ефира! ВИП Брадър вкарва бивш затворник в къщата! Досието му е доста дебело… (СНИМКА)

Вип-Брадър

Тази есен стартира новият сезон на „ВИП Брадър„. Шоуто е най-гледаното риалити в българския ефир от години и едва ли точно сега това ще се промени.

Участниците този път ще са направо скандални. Най-скандалният от тях обаче е бивш затворник, който може да всее смут в Къщата.

Неговото име е Тома Талепов, наричан просто Айляка. Той ще бъде човекът, от когото трябва да се страхуват всички вътре.

Влизането в Къщата е мечта на Айляка от 12 години насам. През 2006 г. той е бил избран за „Биг Брадър 3“, но арестуването му попречва на риалити изявите му.

Наскоро Тома влезе в полезрението на хората с участието си в друго риалити шоу – „Фермата“. Макар да остана твърде за кратко там, показа, че с него шега не бива.

Бургазлията е прекарал зад решетките 4 години. Той е бил лишен от свобода по обвинения в грабеж, въоръжен грабеж и побой с грабеж, пише HotArena.net.

Айляка се занимава с частен бизнес в момента. Има заведение на плажа, от което печели доста добре.

Той не влиза във „ВИП Брадър“ заради хонорара, а заради желанието си да стане известен. Това ще се случи около средата на септември.

Все пак шансовете му за победа в шоуто са нищожни. Продуцентите едва ли биха си позволили скандала, ако бивш затворник спечели надпреварата в Къщата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ