Александър Кадиев се разплака от причинената му силна болка

Александър Кадиев

Силна физическа болка накара Сашо Кадиев да се разплаче като малко момче. А неговата известна майка Катето Евро категорично му забрани да посещава свой приятел, който е виновен за инцидента.

Тв водещият на „Преди обед“ пусна лайф в Инстаграм, но не очакваше, че след минути ще го сполети това нещо. Негови последователи закриха очи от ужасната гледна, на която се наложи да станат свидетели.

Докато се подстригвал при фризьора си, той му предложил нова и модерна за мъжете процедура – премахване на космите от носа чрез кола маска. За целта се взима клечка за уши, потамя се в топлата кола и след това се пъха в носа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Aleksandar Kadiev (@al.kadiev)

Кадиев се съгласил на процедурата, но клечката се троши няколко пъти и фризьорът и бръснар не успя да измъкне лепкавата съставка от ностната кухина на актьора. След няколко неуспешни опита, в крайна сметка сцената завърши с щастлив край. Но само на процедурата, тъй като физиономията и сълзите на Сашо издават колко болезнено е било всичко.

„Саше, забранявам ти да посещаваш салона на Стоян! Мама“, написа Катето Евро под въпросното клипче, с което се разбра, че тя също познава фризьора на сина си и със сигурност лично ще се разправя с него за причиненото неудобство на любимото й синче.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ