Скандал! Лъсна тарифата на Нора Недкова – Ляга си с китаец за пари! Виси по гарите с 10 лева в джоба и се моли да я пуснат…

nora2

Силиконовата фурия Аниела Милушева, чието име нашумя някога като любовница на волейболния ас Любо Ганев, извади на бял свят скандален чат между нея и плеймейтката Нора Недкова.

От разговора им става ясно, че Недкова се допитва до опита на дружката си – как се прави секс с китаец. Но не това е най-скандалното в разговора между двете. Коментира се финансовото състояние на Недкова, която е останала с 10 лв. и единственият вариант да заработи някой лев е да преспи с азиатец.

Не става ясно каква е причината перничанката Милушева да извади на показ кирливите ризи на популярната си екс-приятелка. Силиконовите дами са били до скоро първи дружки и са си помагали както намерят за добре. Но изведнъж нещо се е случило и то очевидно е разгневило адски едната от тях, карайки я да прибегне до евтини жълти номера.

Ето гои чата между Аниела и Нора, който осъмна в социалната мрежа с цел да покаже коя всъщност е Недкова. Бързо след това компроматите бяха заличени от Фейсбук, като Милушева получи предупреждение от администраторите на социалната мрежа, които я блокираха за известно време. Редакцията ни обаче запази пикантния чат преди да бъде заличен.

Ето и пикантни снимки, които Милушева разпространи във Фейсбук. На тях се вижда, че Нора Недкова ползва влак по време на престоя й в Монако неотдавна, за да стигне до Ница и обратно. Всъщност в това няма нищо лошо, но очевидно перничанката го смята за унизително. В същото време е срещу нея и чака същият влак?!

Нора Недкова след скандала:

Изненадващо обаче Нора Недкова не получи упреци за това, че прави секс за пари. Основно бе нападната дистрибуторката на пикантния чат – Милушева. Истински дебати се развихриха по адрес и на двете…

КОЯ пък е Аниела Милушева? Този въпрос си задават мнозина, след като чата й с Нора беше пресподелян многократно в социалната мрежа. В Google излизат статии основно касаещи отношенията й с волейболиста ни Любо Ганев. По повод слуховете, че е негова държанка, Милушева се брани така: „Не съм играчката и протежето на Любо Ганев, а негов бизнес партньор. Познаваме се от 25 години и работим заедно от пет“. Тя изтъква, че има пари и не би стигнала дотам, че да прави платена любов. Още повече, че е дъщеря от втория брак на червеното величие и един от шефовете на „Мултигруп“ Лилян Вачков. Той е дългогодишен шеф на „Кремиковци“, а семейството му живее под охрана. Самата Аниела си спомня, как преди години главния прокурор я е държал под охрана, а освен това бил и кум на родителите й. Жълтите хроники свързват смуглата фурия още с футболиста Валери Божинов и бандитът Атанас Мечев-Гаргата, който бе арестуван при спецакция на СДВР през март тази година.

Източник: HotNews.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ