ДПС разби Цветанов: Седеше пред вратата ни и молеше

Цветан Цветанов

Трябва да се възстанови институционалността, авторитета на институциите и диалога между тях. Затова смятаме, че предстоящите избори ще са най-важните след 1989 г. Това заяви пред Би Ти Ви зам.-председателят на Движението за права и свободи Станислав Анастасов.

„Ние се явяваме на избори с програма и с ясна цел. Имаме решение на Националния съвет да се явим самостоятелно, както винаги сме го правили“, коментира той.

По думите му, когато става дума за политическите партии, харесването и нехаресването не може да бъде критерий за съставяне на правителство.

„Г-н Пеевски имаше една много специална роля в началото на пандемията. Той направи много голям жест, когато държавата се забави и затова нашите структури подкрепят г-н Пеевски“, каза Анастасов на въпрос дали Делян Пеевски ще бъде кандидат за депутат.

„Доктор Доган каза, каквото имаше да каже. Той 9 години не участва вече в активната политика. Не бих си позволил да анализирам неговите думи. Той се изразява пределно ясно и има по-богат речник от мен. За последно се видяхме с него в Росенец, когато всички отидохме там“, разкри зам.-председателят на ДПС.

„Цветан Цветанов 15 години беше вторият човек в ГЕРБ. Той беше сянката на Бойко Борисов. Г-н Цветанов е онзи човек, заради когото България беше осъдена в Европейския съд по правата на човека и продължава да бъде съдена. Той е онзи човек, дкойто си позволяваше от трибуната на Народното събрание да клевети българските лекери“, заяви Станислав Анастасов.

„Когато ставаше за въпроси за НАТО и за европейската ориентация, си спомням, че г-н Цветанов стоеше пред нашата врата, за да моли за подкрепа ДПС, което очевидно беше безсмислено, тъй като ДПС винаги е подкрепяло европейските политики за България“, припомни той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ