80 % от българите били дебили? Борат доказа, че 80 % от социалистите са олигофрени

Иво Христов

Преди време депутатът от БСП Иво Христов каза, че 80 процента от българите са дебили. Което означава, че е такова и 80 процента от семейството му. Така и не се изясни..

Днес обаче един друг Иво Христов – евродепутат от БСП и бивш съветник на президента Румен Радев, показа, че 80 процента от миналите през БСП са тотални фейсбук-олигофрени!

Вижте какво постна Христов, обиждайки българите:

Борат е българин! За света е комедия, за нас – драма. В Нурсултан се питат „тея българи за какво се борат”? Предлагам научна експедиция да посети родното място на героя в Казахстан в търсене на следи от прабългарското преселение.

Все някой меч трябва да е хартисал под камънака. Да се вземе генетичен материал от Борат и да се сравни с ДНК- то на някой стопроцентов българин (Каракачанов, Валери Симеонов, най-добре Карлос Контрера от рода Дуло). Впрочем Борат ачик намахва на Тодор Батков, което подкрепя хипотезата. А такива мустаци носеха милиционерите през соца…

Знае ли човек, може да излезе комунист… Но тук трябва да каже Иво Инджев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ