Капон, която даде партията си на Мая и събира парите й: Ходила съм при Бойко в Банкя

Бойко Борисов

Така нареченото „отровно трио“, което изобщо вече не е трио, но продължава да се декларира така, публикува това:

С него зоват да пълним сметката на партията на … Мария Капон, менторка, приятелка и биз бизе бизнес партньорка на Арман Бабикян.

Бедни, въх, живи да ги ожалиш.

Никой не обажда обаче колко пари текат вече трети месец към медиите откъм Мая Манолова, тамадата на така наречените „отровни“, а и не само към медиите и откъде са кинтите, като реват, че нямат кинти.

В тази странна „коалиция“ „Изправи се! Мутри вън!“ всите са бивши слагачи на Боко Тиквата, когото сега искат да „свалят“, пише „Афера“.

Мая Манолова, яйцехвъргачът Светослав Трайков, Меглена Кунева и сие, Арман покрай Мария Капон, самата Мария Капон и така нататък…

От което следва, че няма как да се похвалят с политически нюх, експертна оценка или акъл, просто казано, след като са се слагали на Боко Тиквата и Хунтата му, а когато или са изритани, или не им се е получила „контиката“, юруш на маслините – „Мутри вън!“.

И под образ вънкашен на „опозиционери“ предадоха протести, гражданска енергия и хукнаха към Властта, щото тъй щели да свалят Боко и Хунтата.

Преди да им изпратите левчетата си, ако сте балъци, припомнете си лицето в чиято сметка ще отидат. А накрая ще видите и как Николай Хаджигенов лъже:

ВИЖТЕ И КАК ЛЪЖЕ НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ!!! А ако не лъже, значи е напълно безчасов и некомпетентен!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ