Сашка Васева ослепя напълно

Сашка Васева

В истински кошмар се е превърнал животът на популярната фолк звезда от близкото минало Сашка Васева. Изпълнителката на неостаряващия шлагер „Левовете в марки“ страда от атрофия на очния нерв и вече е загубила напълно способността си да вижда – има 100% слепота.

Надеждата ѝ, че отново ще прогледне, е все по-нищожна, тъй като за лечението ѝ е нужна огромна сума, с която Васева не разполага и за, която вече не вярва, че ще събере.

Въпреки трудното си положение и изпитанието, през което преминава, Дупнишката Мадона казва, че ще продължава да пее.

„Имам намерение да продължа да пея, не ми пречи това, че съм сляпа. Има много слепи певци. Не съм се отказала от пеенето. Но не съм имала участия от началото на пандемията. Преди това ме канеха. Вече не мога нито да чета, нито да пиша, нито пък да набирам цифрите на телефона си, когато трябва да се обадя на някого. Знаете преди време колко активна бях в социалните мрежи, имах дори няколко профила, сега ми е невъзможно“, каза още тя, цитирана от родни жълти издания.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ