Динко от Ямбол ядоса Цитиридис в национален ефир, гръкът беснее

Динко Вълев

Водещият на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис бе на косъм да изгони свой гост от студиото за пръв път. Гологлавият шоумен за първи път си изпусна видно нервите и не можа да скрие яда си по време на снимките на шоуто. От релси успя да го изкара ловецът на емигранти Динков Вълев, който бе дошъл за участие в словесен сблъсък с творческия директор Мартин Димитров на тема патриотизъм, пише Флагман.

В типичния си арогантен и циничен стил Динко Вълев започна да обяснява, че за да си истински патриот, трябва да си мъжкар, а не „мека китка“. „Първо, ти няма как да си „мека китка“ и в същото време да отрежеш колана на колата, която всеки момент може да гръмне“, подхвана Динко, натъртвайки за свой личен героизъм. И подчерта ясно: „Меките китки аз изобщо не мога да ги трая“.

Това подразни водещия, който му припомни: „В това предаване и в ефира на bTV хомофобия не трябва и не бива да има. То не е до възпитание. То е до възприемане и разбиране как функционира света“.

Динко обаче продължи да настоява, че хомосексуалистите са неприятни хора и не обичат България. „Вие затова обърнахте света с краката нагоре. Този трябва да обича п*далите, другия трябва да обича другите…“, изцепи се Вълев, което тотално вбеси Цитиридис.

„Стига хомофобия!!! Защо не мога да те изгоня, когато трябва“, му извика водещият и се хвана за главата.

Николаос явно се е почувствал и лично засегнат от разбиранията на Динко за патриотизъм, тъй като той самият е наполовина грък. Неслучайно накрая го попита може ли един грък да обича България, на което Динко отговори положително и добави, че самият той има много приятели гърци. „Щом имаш приятели гърци, значи със сигурност имаш и приятели хомосексуалисти“, опита се да го обърне на шега Цитиридис и да разведри атмосферата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ