Любимата депутатка на Нинова хвърли над 2000 лева за ски-екипче, иначе плаче, че народът беден

7 Dni Bulgaria21.02.2021
нона йотова

Депутатката от БСП Нона Йотова,  която ще бъде запомнена с дейността си в парламента единствено и само с кулоарните си селфита, демонстрира завидно ски облекло.

Йотова се фука със ски екипировка от луксозната марка „Голдберг“.

Справка в официалния онлайн магазин на холандската марка показва, че якето на депутатката е на колосалната сума от 549 евро, раницата от същия десен пък е 189 евро, а топлите ръкавички струват  “само” 249 евро.

 

Яке на Голдберг

 

Разбира се, с депутатската си заплата Йотова със сигурност може да си позволи да хвърли близо 2000 лева за ски екипче.

Въпросът е доколко е удачен модният й избор предвид електората на партията, която я вкара в парламента и заявките на социалистите как трябва да се замразят депутатските заплати, за да се харесат на хората с ниски доходи.

Модното разточителство на Йотова едва ли ще се приеме с добро око от избирателите.

 

Раница

 

В момента тя е най-спряганото име за второто място след водаческото на Корнелия Нинова в 25 МИР.

От своя страна Йотова едва ли се притеснява от влечението си към скъпи дрехи, тъй като неведнъж и лидерката й Нинова е била разкривана с мега скъпи аксесоари. Както народът казва в такива случаи: проповядват вода, а пият вино. Това не в единственият пример за двоен стандарт в столетницата.

 

Фейбук

 

Съпругът на Нона Йотова Богомил Бонев от години е шеф в Пловдивски панаир на Георги Гергов и приятелско-финансовите им отношения не са тайна за никого.

Гергов бе изключен от БСП, но пък Бонев продължава да е на заплата в Пловдивски панаир. По всичко личи, че панаирите в левицата няма да спрат скоро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ