Зловеща мистерия с млада майка на три деца разтърси Благоевград! Била ли е изнасилена от четирима мъже или…

Полиция

Няколко дни полицаите от Второ управление на МВР в Благоевград разплитат невероятна мистерия по жалба на 28- годишна жена и съпруга й, живеещи в квартал „Ален мак „в областния център. 

По данни на семейството, 28-годишната жена, майка на три деца, е била изнасилена от шофьор на автобус и трима негови авери, докато тя се е връщала от гурбет.

Насилниците я упоили, гаврили се с нея и я изхвърлили в района на полигона край Благоевград, пише Struma.com.

В безпомощно състояние тя се прибрала у дома си.

Разказала за преживяното на мъжа си и двамата подали жалба в полицията.

Прегледана е в спешно отделение за констатиране на следите от насилието.

Случаят е забулен в мистерия, тъй като пострадалата почти няма спомени от преживяното, твърдяла, че е била упоена, докато се случвало всичко това. Помни само, шофьорът на автобуса и един от насилниците.

Мислила да не съобщава на съпруга си, за да не го тревожи, но той видял следи от „чужда намеса“ по шията й. Така я принудил да разкаже какво се е случило и я отвел в полицията и спешното.

Местните твърдят, че жената е гастарбайтер в Лондон. Прибирала се в Благоевград при съпруга си на ваканция. Живеят в блок в ж.к „Ален мак“.

Вече два дни полицаите издирват шофьора на автобуса, с който тя е пътувала.

„Заплетен и объркан казус“, твърдят полицаи, работещи по случая.

Не се изключва вероятността историята на жалбоподателката да е съшита с бели конци, за да оправдае синините от нежни ласки по шията си, забелязани от съпруга.

Работата по жалбата продължава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ