Андреа претърпя операция в Инстанбул, Турция

Андреа

Бившата любима на Кубрат Пулев – Андреа е претърпяла операция в Инстанбул, Турция.

С нов чифт гърди се сдоби Андреа. Певицата, която упорито кри какво точно й се случва в Истанбул, призна: „Да си доктор не е само да бъдеш професионалист, но и да си чудесен като човек. Късметлийка съм, че имах възможността да се срещна с д-р Онур и да бъда под неговата грижа. Благодарение на него се чувствам в безопасност“, написа Андреа и пусна снимка от клиниката.

Оказва се, че докторът е добре познат пластичен хирург сред родната хайлайф сцена. Андреа твърди, че се е доверила на един от най-добрите хирурзи, специалист в уголемяването на гърди.

Тя отдавна има проблеми с имплантите си, които трябваше да подмени още преди години. Бюстът й беше увиснал и имаше нужда от повдигане и смяна на имплантите с нови и по-добри.

Турчинът е отговорен за гърдите и на редица българки, като сред последните му изваяни бюстове е този на Моника Валериева. Плеймейтката е много близка приятелка с Андреа и именно тя я насочила към истанбулската клиника. Моника е една от най-редовните клиентки на пластичния хирург, при него тя си прави освен гърди и бразилско дупе плюс липосукция.

„Процедурата мина много добре и се чувствам отлично“, споделя бившата половинка на Кубрат Пулев. В последните години Андреа често отнасяше критика от феновете си заради визията й, което пък принуждаваше изпълнителката да използва програми за обработка на снимките, които споделя в мрежата.

Самата Андреа е разкривала, че й силиконовите и импланти са вече на повече от десет години и имат нужда от поддръжка. Колко кубика е натикала този път в пазвата си, певицата така й не разкрива. В следващите няколко седмици Андреа ще остане в Истанбул и ще ходи на контролни прегледи. „Нищо лошо не ми се е случило, добре съм!“, отговори Андреа пред „България Днес“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ