Калканджиева стресна с вида си

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева стресна приятелите си в социалните мрежи с вида, в който се появи рано сутрин и то навръх 46-ия си рожден ден. А само няколко дни преди това направо ни отнесе с визия.

Шестата по красота в света миска не крие, че е прекалила с чашките и моли да бъде извинена поне на нейния личен празник.

„Такааааа….. Понеже имам Рожден Ден, мога да си позволя да бъда, И грозна, И тъпа, И със самочувствие. Та така…. Тази седмица обърках няколко неща, като.. ФЪН ШУЙ, С ХАЙ ФУ, МАУТАЙ С МУАЙ ТАЙ, МАДАЛ БАЛ, АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ…“, написа Калканджиева в профила си във Facebook.

За капак, тя сподели и интересна снимка, на която е с лек непрофесионален грим, а косата вдигната на небрежен кок с цветен шал. Жени винаги е имала самоирония, което ѝ помага в живота и кариерата. И дори след най-безумните ѝ изцепки, хората са склонни да ѝ простят всичко и бързо забравят излагациите ѝ в медийното пространство пише сайтът show.blitz.bgЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ