Щастлива вест, Маргините чакат бебе, не са не себе си

Маргина

Младото семейство Бисера и Юра Месропян ще стават родители за първи път. Щастливата вест съобщи самата бъдеща майка, като публикува снимка с видимо наедряло коремче в мрежата.

На фотоса Бисера е облечена в светло розова рокля по тялото, маратонки в същия нюанс и пухено елече в сив цвят.

Бъдещите родители не съобщават месеца, когато се очаква бебето да се появи на бял свят, нито пола му. В публикацията си обаче, г-жа Месропян е добавила емотиконче синьо сърце, което навежда на мисълта, че наследникът на фамилията ще е момченце, предава „Трафикнюз“.

Снимката събра над 800 лайка в социалните мрежи и множество коментари с поздравления от близки и приятели на семейството.

Припомняме, че Бисера, която е племенница на братя Маргини, и Юра Месропян вдигнаха пищна сватба в Пловдив през месец септември 2020 година.

За ескорта на младоженците до хотела бяха впрегнати два автомобила Хамър и множество луксозни мерцедеси G-class, които обиколиха града и събраха удивените погледи на минувачите.

Близо 300 гости скандираха „Горчиво“, а сред поканените бяха фолк звездата Анелия и Софи Маринова, която вдигна градуса на настроението с изпълненията си.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ