Голяма беля застигна победителката във „Фермата“ 6 Хепи Ванче

Ваня Илиева

Голяма беля си докара на главата щурата Ваня Илиева. Победителката от последното издание на „Фермата“, която не я свърта и не може да стои на едно място, се контузи.

През уикенда, след като заедно с нейни приятели изкачили връх Безбог, а след това се запътили и към Полежан. При поредното си ски спускане, известната като Хепи Ванче, пада и наранява крака си. Самата тя не уточнява какво точно ѝ се е случило, но разкрива със снимка гипса на левия си крак.

„От играчка става плачка!“, пише Ванчето под снимката на гипсирания си крайник, а огромна част от почитателите ѝ пожелават бързо възстановяване.

„Време – променливо, слънце, мъгла, но ние всички с песен на уста. Гледки оставящи те без дъх или мъгла оставяща те без гледки, ама пак беше гот! За мое съжаление, обаче, малко преди Полежан се подхлъзнах и счупих краче. Малшанс или съдба, но силно вярваща, че съм родена под щастлива звезда“, написа Илиева в социалните мрежи, цитирана от в. „Монитор“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ