Изловиха обичания Георги Мамалев в тънка ситуация, актьорът целува пищна блондинка край морето

mamalev-flirtuva-s-chujdi-jeni-celuva-pishtna-blondinka-krai-moreto-1

Георги Мамалев доказа и в Царево какъв ценител е на нежния пол. Онзи ден любимият на поколения българи актьор буквално сияеше в компанията на две чужди жени в курортното градче, а и дамите много му се радваха, видяха папараците на Уикенд.

Най-напред в полезрението на комика попадна фина брюнетка. Щом я видя, Жоро се усмихна до уши и закачливо я прегърна през кръста. Двамата прекараха в шеги и закачки няколко минути, след което флиртът им бе прекъснат от приятно закръглена блондинка. Русокосата дама бързо измести интереса на Мамалев върху себе си, засипвайки с похвали автобиографичната му книга „Усмихни се, човече”. Докато обсипваше артиста с комплименти, пълничката госпожа му намигаше свойски. По някое време тя си поиска автограф, а на финала на срещата двамата нежно преплетоха пръстите на ръцете си и се разцелуваха.

Когато брюнетката и блондинката си тръгнаха, Жоро сякаш се почувства гузен заради уличния флирт. За да изчисти съвестта си, той звънна на съпругата си и наговори куп мили думи в телефонната слушалка. Мамалев и жена му Ели са заедно от много години. Макар актьорът да има безброй почитателки в цялата страна, той никога не е изневерявал на половинката си, кълнат се хората от най-близкото му обкръжение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ