Ламбо изпадна в тежко състояние! Актьорът вече не може да ходи без чужда помощ – Дарин Ангелов му е патерица…

Стефан Данаилов

Стефан Данаилов вече не може да ходи без чужда помощ, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”. Легендарният актьор е трудно подвижен заради наднорменото си тегло и няма изгледи да възвърне пъргавината си. Самият той не крие, че килограмите много му тежат, но твърди, че и влошеното зрение прави крачките му неуверени.

Тези дни Ламбо представи в Царево мемоарната си книга „Романът на моя живот”. В курортното градче екранният майор Деянов от „На всеки километър“ пристигна с луксозния си мерцедес, а щом слезе от лимузината, двама млади мъже се заеха да го крепят, за да не падне. Едната „патерица“ беше актьорът Дарин Ангелов – Любо от „Скъпи наследници”.  В свитата на Стефан бяха и две момичета. Девойките са внучки на сестрата на народния артист – Росица Данаилова.

След като арт вечеринката с участието на Ламбо приключи с бурни аплодисменти от страна на публиката, ексминистърът на културата и антуражът му се отправиха към един от най-оборотните ресторанти в Царево. БСП ветеранът лично избра заведението, защото познава отлично бившия град Мичурин и забележителностите му. Данаилов има вила в курортното селище и преди да се разболее, прекарваше там всяко лято.

В кръчмата Стефан изпуши половин кутия цигари. Той си дава сметка, че пушенето е пагубно за здравето му, но продължава да дими като комин. „Навремето правех забележка на съпругата ми Мери заради цигарите, защото имаше проблеми със сърцето. А тя винаги ми отговаряше: „Ламбо, един порок ми остана! Не ми се бъркай!”. И аз сега се докарах дотам. Много обичам да си пуфкам“, сподели наскоро актьорът в интервю за „Уикенд“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ