Извънредно! Нинова изригна срещу общинския съветник, закопчан заедно с Митьо Очите, вижте какво поиска…

kornelia-ninova2

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изригна във Фейсбук по повод задържането на Димитър Желязков – Митьо Очите, който бил заедно с общинския съветник от столетницата в Бургас Бенчо Бенчев и бивш депутат от ДПС в хотел в Истанбул.

Соцлидеркатата пожела Бенчев да напусне всички постове и Общинския съвет незабавно. Публикуваме нейното извявление без редакторска намеса:

„Димитър Желязков(Митьо Очите) е заловен в Истанбул в компанията на общински съветник от БСП и бивш депутат на ДПС. Логично се очаква реакция от нас, въпреки че Бенчев не е член на партията. Поисках информация кога, кой, как и защо е предложил този човек в наша листа преди години.

И заваляха съвети: не се намесвай, не взимай отношение, прехвърли отговорността на местната структура, трай си и не понасяй негативи заради решение на предишното ръководство на партията. Разбира се – категорично отхвърлих тези препоръки. Бенчев незабавно трябва да освободи всички постове и да напусне общинския съвет на гр. Бургас.

Този случай е образът на икономическо-политическа криминална спойка на интереси и пари. Той е ярък пример за модела на прехода.И не е единствен в страната. И не само, че няма да послушам съветите – да си мълча и да се сниша, а много категорично ще заявя : няма наши, няма ваши. На този модел трябва да се сложи край“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ