Умопомрачително! Ето първи СНИМКИ от драмата със самоубиеца в Бургас!

Полиция линейка

Млад бургазлия е мъжът, който скочи около 14 часа днес от най-високата част на моста на бургаския бул. „Иван Вазов”. Самоубиецът буквално се разминал на косъм от смъртта и само високите храсти, намиращите се  по наклона към жп линията, са го спасили.

„Хората от близката спирка са го видели точно в момента, когато се е качил на парапета. Чухме виковете им за помощ. Като отидохме на място видяхме човека да лежи в безпомощно състояние , буквално в предсмъртна агония. Веднага се обадих на тел. 112. Спешните екипи реагираха изключително бързо. В рамките на няколко минути на място пристигнаха полицаи и жандармерия, както и медицински екип, който установи, че мъжът е жив, но по му тяло имаше наранявания и целият кървеше”, каза пред Флагман.бг служител на БДЖ.

Мястото е изключително стръмно, вероятно след скока мъжът се е търкалял надолу и се е заклещил в храстите, благодарение на което живее втори живот.  При ударите той изпаднал в безсъзнание, медицинският екип е успял да го освести и да го изправи на крака. Младият бургазлия изглеждаше видимо неадекватен , вероятно от травмите и шока, който е преживял.

Той е откаран с линейка до УМБАЛ-Бургас, за да му направят пълни изследвания и да стане ясно какво е състоянието му.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ