Култова гледка: Коцето и Жени Калканджиева пияни в кола

Константин

Константин и Жени Калканджиева предизвикаха бурни реакции в социалните мрежи, след като лъснаха щедро почерпени в любопитно клипче, което се появи и в профила на поп фолк певеца, и в този на шестата по красота в света.

Разбира се, реакциите на феновете им са разнородни, като не малка част от тях силно се възмутиха от видяното, въпреки че са виждали и вероятно очакват от любимците си всевъзможни скандални изпълнения.

Във видеото Коцето и Жени Калканджиева са с чаши червено вино в ръка и пътуват на задната седалка на автомобил на фона на концерт на класическия цигулков концерт „Пролет“ от „Четирите годишни времена“ на Вивалди.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7)

С думите „това е фино, фино“ шефката на „Визаж“ приканя поп фолк идолът на класическа вълна, а от своя страна той утвърдително клати глава и отвръща с „Йес!“.

„Алкохолици, ужас! Кой ви дава ефир, не знам. И какво поколение ще оставите след вас??? Какъв пример давате?“, гласи един от коментарите на очевидно ядосан техен последовател, а в друг направо се задава въпрос: „Кое е нормално – алкохолизмът ли, наркотиците ли или това, че децата ви се „гордеят“ с вас?“ Разбира се, не липсват и закачливи и положителни реакции, особено от по-ревностните фенове на певеца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ