Извънредно! Туристи видяха как младеж прави неадекватни движения в морето и тогава…

Поморие плаж

Туристи спасиха младо момче от удавяне на плажа пред Военния санаториум в Поморие, съобщават очевидци.

Младежът бил във водата, когато започнал да прави неадекватни движение и да ръкомаха. В този момент плажуващи го забелязали и веднага се втурнали към вода, за да му помогнат.

Когато го извадили на брега му оказали първа долекарска помощ и звъннали на спешен телефон 112. Районът в близост до плажната ивица обаче е бил блокиран от неправилно паркирали автомобили, които затруднили достъпа на медицинската кола.  Наложило се е лекарите за изведат младежа на ръце от мястото на инцидента.

Когато момчето се осветило, казало, че е работник от Военния санаториум  и просто влязло да се изкъпе по време на обедната си почивка.  Докато било насред морето обаче внезапно се почувствало зле и се нагълтало с вода.

Младежът, на видима възраст около 25 години, вече е вън от опасност, казаха медици за Флагман.бг.

От управата на санаториума ежедневно апелират гражданите, дошли да плажуват в района, да спазват стриктно указанията за паркинг зона и да не блокират входовете на крайбрежната ивица.




Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ