Екслузивно! Падна още една тайна! Марио от „София ден и нощ“ работил и като еротичен танцьор, ето срещу каква сума се събличал

mario-sf-den-nosht

Адриан Зурков, който играе ролята на бармана Марио в хитовия сред подрастващите сериал „София ден и нощ”, е изкарвал прехраната си като еротичен танцьор.  Преди 10 години, току-що попаднал в София, мачото е заработвал като стриптийзьор.

Срещу хонорар от 120 лева той се събличал по прашки на момински партита.

„Преди време го питаха в някакво интервю дали наистина е бил еротичен танцьор и той отрече.Това ме възмути – лично аз съм му завирала 20 лева в прашките, танцуваше ни за един 8 декември”, разкрива столичанката Ивета.

В момента Адриан се препитава освен като актьор в „София ден и нощ” и като фитнес инструктор.Той води най-скъпите тренировки и хонорара му за среща, на която да даде препоръки и да изготви диетичен режим, е закован на 200 лева, пише „Уикенд“.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/mario-ot-sofiya-den-i-noshch-svalyal-gashchi-za-120-leva_news618357.html


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ