Ексклузивно! Цветан Цветанов попиля по брутален начин БСП заради Митьо Очите!

Цветан Цветанов

Днес всички видяхме каква беше позицията на председателя на БСП Корнелия Нинова за задържания заедно с Димитър Желязков – Митьо „Очите“ зам.-председател на Общински съвет – Бургас Бенчо Бенчев, написа заместник-председателят на ГЕРБ и лидера на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов във Фейсбук.

Бенчев обаче е избран с листата на БСП и точно БСП издига кандидатурата му за зам.-председател на местния парламент. Освен това е интересно защо подобна позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова липсваше, когато българската прокуратура официално повдигна обвинение на депутата от БСП Манол Генов, беше свален имунитетът му и започна разследване срещу него за купуване на гласове. Не видяхме подобни решителни мерки от Нинова и когато братът на русенския народен представител от БСП Георги Стоилов – Илия, беше арестуван за участие в престъпна група за изнудване. Защо когато бившият председател на Народното събрание Валери Жаблянов нарече Народния съд „необходимо правосъдие“ отново „чухме“ оглушителното мълчание на Корнелия Нинова? Това значи ли, че тя се припознава в казаното от него?

Светкавична реакция нямаше и след като най-безотговорно депутатът Таско Ерменков си позволи да се заиграе със страховете на почти двумилионна София, казвайки на гражданите й, че пият отровна вода и когато същият Ерменков нарече идиоти държавите от ЕС и САЩ в коментар на изборните резултати в Крим. Във всичките тези случай председателят на БСП Корнелия Нинова гузно мълчеше.

Въпросите към нея обаче тежат със същата сила, когато Нинова прилага двойни стандарти. Да се надяваме обаче, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, защото когато претендираш за алтернатива или за нова „Визия за България“, е нужно да имаш „очи“, за да я видиш. Остава и да си пожелаем с началото на новия политически сезон гущерът окончателно и наистина да откъсне опашката си!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ