Вижте в какъв палат живее и какви лъскави каляски кара общинаря, заловен с Митьо Очите! (СНИМКИ)

Дома на общинаря в Бургас

Специализираната прокуратура продължава следствените действия срещу престъпната група, действала в Бургас и областта. Извършени са претърсвания и изземвания в дома на заместник-председател на Общинския съвет в Бургас.

В момента той е с наложено полицейско задържане до 24 часа. Специализираната прокуратура преценява събраните доказателства за евентуалната му съпричастност към неутрализираната ОПГ (както и на други лица, доведени от Република Турция) и повдигането на обвинения.

Както е известно, зам.-председателят на бургаския общинския съвет Бенчо Бенчев, известен със скъпия си „Ролс Ройс“, бе задържан с Димитър Желязков в Истанбул. Бенчев е председател на групата на БСП в общинския съвет.

От миналата година Бенчев е съдружник в „Аркус сигурност“ – охранителната фирма на Желязков – Митьо Очите. Няма информация Бенчев да е подведен под отговорност за участие в престъпната група на Желязков.








Снимки: Пресцентър на МВР



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ