От последните минути! Атакуваха фирмите на Митьо Очите, обискирани са и десетки жилища

mityo-ochite2

Специализирана полиция е обискирала над 30 адреса, личната къща и всички офиси на фирми на Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите. Това обяви пред журналисти в Специализираната прокуратура ръководителят й Иван Гешев. Всички фирми, които има босът, са на подставени лица, пише Флагман.

Освен фирмите и имуществото на Желязков са претърсени и имуществата на други свързани с делото лица. Сред тях и общинския съветник Бенчо Бенчев. В неговата къща са намерени оръжия, за които тепърва ще се доказва дали са легални или не. В дома на Бенчев е намерен и тефтер, в който пишело колко пари да се дадат на Митьо Очите, обясни още Иван Гешев.

Бенчо Бенчев и бившият общински съветник от ДПС Несрин Узун също бяха задържани от турските власти вчера в хотел в Истанбул заедно с Митьо Очите. Докато Очите остава в турския арест, тъй като се издирва от властите, другите двама са предадени на българските власти и в момента се разпитват, те ще останат в ареста за 24 часа. Гешев разказа още, че тримата са хвана



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ