Президент попиля Слави и експертите му: Тези са само клишета и лозунги, ГЕРБ е много по-добре

Слави Трифонов

Такъв градус на озверяване между политиците преди изборите отдавна не е имало. Вероятно това е от ситуацията на пандемия. Видял съм само една публикувана програма, а в нея няма никаква конкретика, каза по NOVA NEWS Димитър Манолов, президент на КТ „Подкрепа“.

Той уточни, че става дума за програмата на партията на Слави Трифонов. Според него тези, които са я написали, нямат никаква представа какво става в държавата.

„Клишета и лозунги не са в помощ на никого“, добави синдикалистът.

Той смята, че от БСП няма да се отклонят от визията си за България. „Мислехме да се видим с политическите сили преди изборите, но в тази озверяла ситуация решихме, че нищо няма да произлезе от това“, каза още Димитър Манолов.

„При партиите, които са на власт, има повече конкретика в програмите, така ще е и в тази на ГЕРБ“, смята още той.

Синдикалистът не знае леви или десни послания ще спечелят избирателите, според него вече никой не знае кое е ляво и кое е дясно и отдавна няма такава битка, а тя е приключила, когато левите партии са предали своите избиратели и са станали лявото крило на олигархията.

Относно лекарите в листите Манолов заяви, че не е сигурен дали това е лошо, или добро. „Лекарите мислят, че знаят всичко, може би защото ходят по-дълго на училище, но трябва да има повече юристи и финансисти“, убеден е той.

За него въпросите, които търсят отговор, са много, но най-важните са свързани с реалното състояние на здравеопазването, което и станало ясно по време на пандемията, и с образованието.

„Конфликт между труда и капитала винаги ще има, въпросът е да се намира баланс. В някои държави това се случва“, заключи Димитър Манолов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ