Не може да бъде: Румен Радев за министър на Бойко: Най-добрия от 30 години насам

Румен Радев

Президентът Румен Радев изненадващо похвали военния министър Красимир Каракачанов за положените усилия за модернизация на армията в последните години и се обърна специално към военнослужещите, за да им благодари.

За последните 3 години за армията ни бе свършено толкова, колкото други не успаха за последните 30 десетилетия. Най-накрая българският войник отново е в центъра на вниманието“, заяви Радев по адрес на Каракачанов.

Иначе главнокомандващият коментира, че властта действително се е опитвала да спре тържествата под връх Шипка за Националния празник.

„Вече е много късно управляващите да търсят обществена индулгенция за това, че отмениха тържествените чествания на Шипка. Това каза президентът Радев след представянето на анализ на подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската армия и структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната през учебната 2020 г.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ