Извънредно! Адвокатът на бургаския общински съветник, хванат с Митьо Очите, хвърли бомбата!

Бенчо Бенчев

„Бенчо Бенчев има право на адвокат, а досега не ми дават информация и нищо не зная. Не ми позволяват да ми направи пълномощно. Всички действия се вършат без мен, без да спазват Наказателно-процесуалния кодекс. Това е пълна анархия. Нито са му дали заповед за задържане или протоколи за обиск, абсолютно нищо, просто го водят като овца някъде. Нито прокурорът знаем кой е, нито къде е”, заяви пред burgasinfo адв. Бойчо Боев, който представлява Бенчо Бенчев. Адв. Боев обаче няма никаква информация за задържания при залавянето на Митьо Очите в Турция Бенчо Бенчев.

„Бях в тях, в офиса правят обиск – няма го там. Беозбразие. Обискът трябва да се направи в негово присъствие, а при задържане адвокатът му да е там. Той е болен има паркинсон, няма и хапчета”, с притеснения каза адвокатът на Бенчев.

„Семейството му чака и те не знаят нищо. Не зная какво общо има с групата на Желязков. В момента са запечатли коли и са иззели всичко на какво основания, един господ знае”, каза още адв. Боев.

 За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ