Разсекретиха: тайната болест на Десислава Радева

Десислава Радева

Съвсем ненадейно преди две седмици първата дама Десислава Радева се разболя от коронавирус, макар в последната година да е намалила до минимум социалните си контакти.

От президентството уточниха, че съпругата на Румен Радев нямала сериозни оплаквания и усложнения, а карантината си прекарва сред лукса на правителствената вила „Калина“ в резиденция „Бояна“. ВИП имотът разполага с обширен двор и пространство за разходки, персонал, охрана, а компания Радева винаги си има в лицето на домашните си любимци – куче от породата „Лабрадор“ и прочутия котарак Чарли.

Очевидно ахилесовата пета на Ген. Деси е имунитетът. За втори път се случва тя да бъде покосена от коварен щам на вирус, откакто е под светлините на прожекторите. През октомври 2017 г. първата дама бе връхлетяна от жесток грип, който я прикова за леглото за няколко дни с висока температура, отпадналост и сериозни оплаквания.

Наложи се Десислава да пропусне две светски събития, на които бе анонсирано, че ще присъства. Едното от тях бе ревю с прически, организирано от личния ѝ коафьор Любен Николов, което трябваше да се състои под нейния патронаж. За Радева бе отделено специално ВИП сепаре с кетъринг и класни напитки, което през цялата вечер си остана празно, а по-късно се разбра, че тя е била изключително болна. Същият грип ѝ отне възможността да изгледа от първите редове и концерта на една от любимите си певици – израелката Ясмин Леви.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ