Потресаващо! Свидетел на драмата със самоубиеца в Бургас с разказ, от който ще настръхнете!

Самоубиец Бургас

Журналистът от Power FM Петър Генчев е станал свидетел на ужасяващия опит за самоубийство. Драмата се разигра днес около 14:00 ч. на моста на бул. „Иван Вазов“ в Бургас. Генчев шофирал автомобила си по бул. „Иван Вазов“, когато забелязал младия мъж да се засили към парапета на надлеза на кръстовището с ул. „Гладстон“. Именно Генчев е бил единственият, който се притекъл на помощ и се обадил на тел. 112, пише „Флагман“.

„Дори не забави ход, не се огледа, докато пресичаше улицата. Засили се и скочи през парапета, пред очите ми. Веднага излязох от колата и го видях – не мърда и диша. Веднага набрах тел. 112, за да извикам спешна помощ. През цялото време му говорех, за да не изпада в безсъзнание. Дойде и една млада двойка. После и жена на средна възраст и започна да снима“, разказва пред Флагман.бг Генчев. Той се възмутил от поведението на жената и я попитала защо снима, а отговорът бил: „Да го имам на снимка, иначе няма да ми повярват“.

Когато на място са пристигнали жандармеристи, мъжът, който се опита да сложи край на живота си, се изправил – целият кървял, паднал на колне и започнал да се моли на служителите на реда. Вероятно от шока, говорел и се държал неадекватно.

Възможно е при удара младият мъж, който е на видима възраст около 30 г., да е получил вътрешни увреждания, плюеше кръв, казаха пред Флагман.бг източници от болницата. Предстои тази вечер да му бъдат извършени всички необходими изследвания, след което ще стане ясно какви травми е получил при скока.

Снимка: Флагман.бг


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ