„Внимавайте на 4-ти да не спукаме гумите на джипката на Бойко! Че бай Радан вече ни готви третия пол

Бойко Борисов

Да внимаваме на 4 април да не спукаме гумите на джипката, че няма резервни. Това написа депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков в страницата си във Фейсбук.

Тъкмо се освободихме от съветските комунисти, ще ни натресат неолибералните. В Западна Европа и Америка те вече рушат християнската цивилизация. Соросоидите от ДеБъ, като бай Радан и Христо, вече са готови да ни въведат третия пол, добавя Марков.

Ето целия коментар на Георги Марков:

Приятели,
Да внимаваме на 4 април да не спукаме гумите на джипката, че няма резервни. Тъкмо се освободихме от съветските комунисти, ще ни натресат неолибералните. В Западна Европа и Америка те вече рушат християнската цивилизация. Соросоидите от ДеБъ, като бай Радан и Христо, вече са готови да ни въведат третия пол – да останем без мама и татко, кака и батко, без Дядо Коледа. Ще подлудят децата ни с джендър идеология.

Ще клекнем на Македония, ще ни наложат македонско малцинство. Любениците – зелени отвън и червени отвътре, ще ни махнат лифтовете. Няма да видим догодина в Банско нито Микаела Шифрин, нито Лара Гут, нито вишеградското чудо Петра Влахова – Словакия.

Няма кой да иде при Ердоган, ще ни наводнят с мигранти.

Джипката не може да бъде вечна. Все някога ще трябва да я сменим, но засега новите играчи са всъщност стари „джипки“, със спукани гуми.

P.S.: Приятели, благодаря за интереса към факта, че Бойко е старейшина на ЕНП. Няма шега или измама – Бойко е старейшината, друг старейшина ЕНП няма. С най-много победи и премиерски мандати.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ