Борислав Цеков проговори за миналото на Слави и отсече: С Тошко са дребни шанаджии

борислав цеков

Преди 20-ина години, когато се борехме за мажоритарен елемент в изборите, Слави Тр. и неговото „шоу“ громяха идеята и хулеха всички нас, които я отстоявахме. Това разкрива анализаторът Борислав Цеков са миналото на новоизлюпения партиец от Учиндол Слави Трифонов, чиято партия в последните дни е раздирана от скандали и куп напуснали лидери и членове.

По този повод Цеков припомня, че чалгарят никога не е бил нито демократ, нито е отстоявал ценностите, които днес прокламира за пред обществото.

Ето какво още разкрива Цеков:

„Минаха 15 години и „узряха“, че трябвало мажоритарна система, ама „чиста“. Добре, всеки има право на развитие.

Но и сегашната им позиция е лицемерна лъжа. Уж се борят за мажоритарност, а някакво новоизлюпено партайгеносе – чалга-сценаристът Тошко, залашвал лапнишараните от чалга-листите им, че щял да им „почерни живота“, ако се борели за преференции. Нали, уж, си за мажоритарност бе, Тошко? Нали, уж, сте били за „каквото каже народът“?

Дребни политически шанаджии“.
Цеков коментира и забраната на сценариста Тошко към членовете на партията да говорят и заплахите да си мълчат до изборите, защото така наредил Слави. „Калинките, дето са накацали чалга-листите на Слави Тр., дали могат да ходят до тоалетната без разрешение? Или Тошко ще им „почерни живота“, ако си позволят тази естествена волност? (Боже, колко простотия има на тоя свят, Боже…)“, пита риторично Цеков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ