Вижте как Тошко Йорданов си бърше насрания задник: Този дето са го поканили не е от нас

Тошко Йорданов 1

От партията на Слави Трифонов отговориха на скандала, който гръмна снощи, с кандидат-депутатката им и водач на листата за Перник Галя Бърдарска, свързан по време на откриването на офиса на „Има такъв народ“ в града, пише „За Перник“.

Вчера лично водача на листата на „Има такъв народ“ за Перник Галя Бърдарска обяви по микрофона по време на откриването на офиса на партията в града, че е поканила неслучайно Иван Витанов – бившия шеф на ВиК. Тя обяви, че Перник заслужава в бъдеще добри ръководители.

Малко след това го оневини за водната криза в Перник.
Всичко беше в тайна, докато не бяха публикувани видео кадри от въпросното откриване на офиса с водача на листата, кандидат-депутатката Галя Бърдарска.

„Перник се нуждае от добро ръководство в бъдеще. Тук съм поканила неслучайно бившия управител на ВиК Перник – господин Витанов, към който се хвърлиха всички проблеми по водната криза, а фактически той не беше виновен“, каза от микрофона Галя Бърдарска.

Това предизвика взрив в града. Следственият в прокуратурата Иван Витанов или с прякор Ваньо Сушата е най-нехаресваната фигура в Перник към момента, заради водната криза в Перник.

А той бе един от малкото перничани, присъствали на освещаването на офиса на партията на Слави в града.

Скандалът е тема номер 1 в Перник. Това принуди екипът на Слави Трифонов да направят изявление по темата.

Ето какво каза сценариста Тошко Йорданов в ефира на телевизия 7/8:

„Първо за хората в Перник, бившият шеф на ВиК-то, който е бил на откриването на нашия офис, няма нищо общо с нас. Това е официално, да ви го кажа, като зам.председател на партията, мога да ви го кажа, че той е никакъв при нас.

Нито е член. Нито ни е експерт. Нито работим с него. Нищо. Абсолютно нищо. Това е да спрат всякакви спекулации.

На едно откриване на офис може да дойде всеки. Включително някой от нашите хора може да каже нещо като негово мнение, но официалната ни позиция е, че ние с този човек не работим и точка по въпроса„.

Въпросното опровержение на сценариста Тошко Йорданов е направено, най-вероятно, за да успокои хилядите разочаровани от партията на Слави Трифонов перничани, но реално не отговаря на опасенията на хората по казаното от кандидат-депутатката от Перник по същество, пише „За Перник“.

Никой не е твърдял, че Иван Витанов е член на „Има такъв народ“. Никой не е твърдял, че той е минал случайно на откриването на офиса, защото самата кандидат-депутатка от микрофона съобщи, че лично тя го е поканила там.

От същия микрофон тя отново заяви, че Перник се нуждае от добри управленски ръководители и го даде за пример. Всъщност това беше единствения добър пример от словото й.

Как г-н Трифонов и Йорданов ще ни гарантират, че утре водния цикъл на Перник няма да го направи поставено лице, което Ваньо Сушата и евентуалната депутатка-експертка Бърдарска посочат, докато те са в сянка? – питат с перничани, пише в заключение „За Перник“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ