Казичене: Педофилът Владо Панев от ДеБъ обикаля тук постоянно! Доста деца са се оплакали (СНИМКИ)

Владислав Панев

Хората в Казичене скачат на бунт с обвинения за педофилски хомосексуализъм срещу кандидат-депутата и общински съветник от ДеБъ Владислав Панев в София, който е съпредседател на „Зеленото движение“ в коалицията.

На 3 март в 8 РПУ в столицата е подаден сигнал за негови посегателства на малки момченца, както и за склоняване на майките им да му ги водят на гости срещу пари. Такава оферта срещу 50 лв. е получила майка от квартала за 12-годишния си син. Панев е отправил подобно предложение и към 17-годишния Трайчо.

Хората са потърсили съдействие и защита от местния лидер Георги Янков, наричан още Жоро Черния. В квартала са разлепени плакати със снимки на Панев, които предупреждават хората „Пазете децата си!“.

Данъчната декларация, подадена от Владислав Панев, сочи, че той е изключително заможен и имотен човек с апартаменти в холандския град Тилбург и 4 в София, както и притежател на акции и дялове на стойност близо 3 милиона лева, както и на финансова компания.

Хората в Казичене обаче не се респектират от богатството му, а са на път да влязат в саморазправа с общинаря, който обвиняват в обратни наклонности и апетити към малки момченца, ако органите на реда и прокуратурата не сложат край на набезите му срещу техните деца.

„Да, чувала съм, че педофил се е разхождал из Казичене. Засега няма пострадали деца, слава Богу. Има доста полицаи от няколко дни, обикалят, наблюдават. Е, как да не се страхуват хората? Децата ни обикалят постоянно. Предупреждаваме ги. Страшно е, страшно е! Хората се притесняват, но успокоение за нас е, че полицаите обикалят постоянно“, сподели пред камерата на ПИК TV жена от Казичене, която също потвърди, че има подадени сигнали в полицията и се надяват на защитата на органите на реда. Тя не беше запозната със социалния статус на Панев и не е знаеше, чее столичен общинар и кандидат-депутат от ДеБъ.

Иначе по стълбовете, заведенията и по спирките в Казичене, са разлепени плакати със снимки на въпросния кандидат-депутат от ДеБъ с предупреждения хората да пазят децата си.

„Не го познаваме лично, виждали сме го в Казичене, често обикаля тук. Доста деца са се оплакали.

Чувал съм, не мога да ви кажа точно какво е искал. Знам само, че този човек се върти тук в Казичене и подмамва малки деца.

Не знам кой разлепи плакатите, дано да са сполучливи и да пазят хората децата.

Трябва да се вземат мерки срещу този човек. Донякъде полицията ни успокоява“, обясни местен мъж, който потвърди, че познава и част от оплакалите се деца.

„Не, не знам, че е общински съветник. Е, хубава работа – „Демократична България“ са ОК, щом имат такъв човек. Ще трябва да го набиеме другия път, ако това е истина, че се занимава с малки деца. Ще му направим предупреждение да внимава“, каза пред Ива Николова друг жител на квартала, който потвърди, че го е виждал в района и знае за оплакванията на родителите и децата.

Припомняме, че вчера за случая алармира и журналистът Владимир Зарков, който заяви, че лично е питал Панев за обвиненията на хората в Казичене срещу него, но той мълчал и не му отговарял.

ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ