Черни облаци надвиснаха над Антон Хекимян, топи се

Антон Хекимян

От 26 февруари насам Антон Хекимян вече не е водещ на сутрешния блок на bTV, тъй като става шеф в медията.

В последния му ефир зрителите забелязаха, че той се е стопил в двата месеца, в които стана ясно, че сяда в стола на Венелин Петков. Тони е свалил над 10 кг и отново изглежда като гимназист. Вече носел и два номера по-малки костюми. Отслабването обаче не се дължало на нов хранителен режим или диета, а на стрес. Покрай повишението Антон едновременно се радвал и притеснявал от хилядите отговорности, с които отсега нататък ще бъде натоварен. Приятелите му тъкмо си мислели, че ставайки шеф, Тони няма да бърза да се буди в 5 сутринта за ефир, самият той призна, че му се налага да става дори по-рано – в 4 часа.

Графикът му станал свръхнатоварен и почти не се задържал в дома си. Най-тежко му било, че вече нямало да бъде ежедневно на екран, а живите ефири щели да му липсват. Въпреки това именно той ще е водещ на предстоящите изборни дебати, тъй като от медията все още не смеят да се доверят на заместника му Златомир Йочев, който е отскоро в екипа. Макар и да е журналист с опит, не бил толкова обигран като Хекимян. Роднините наа арменеца се радвали на повишението, но майка му и баща му се тревожели, че покрай много ангажименти и нови отговорности съвсем няма да му остава време за личен живот и мечтата им за снаха ставала все по-невъзможна.

Родителите на Хекимян от години мечтаят за снаха и внуче и вече се притеснявали, че е почти на 40, а още е ерген, пише седмичникът „Ретро“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ