Разобличиха измишльотините на водач на листа на ДеБъ, че го насилили да стане член на БКП

Виктор Димчев

Тази сутрин водачът на листа на Демократична България Велизар Шаламанов каза по bTV, че едва ли не са го вкарали насила в БКП. Интересно е, че същият Велизар Шаламанов разказва през 1984-та година в списание „Военна техника“ съвсем различна история. Това написа в профила си във Фейсбук фотографът Виктор Димчев.

„Изглежда не само насила са го вкарали в БКП, но и насила са го вкарали в партийното ръководство, а после насила са го избрали за първи секретар, насила е бил направен председател за две години на съвета на ТНТМ и дори насила е награден за отлична партийна работа от Добри Джуров.

С едно съм напълно съгласен от казаното от Велизар Шаламанов през годините – тайни за успеха няма. Всичко е ясно. Някой неразбрал?“, пита в заключение той.

Тази сутрин водачът на листа на Демократична България Велизар Шаламанов каза по bTV, че едва ли не са го вкарали насила…

Posted by Виктор Димчев on Thursday, March 11, 2021



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ