Жената на Ваня Джаферович на разпит в полицията

ваня джаферович

Съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович – Евгения се намира в момента в столичното 5 РПУ. Тя се оказа жената, която вчера нападна друга пред децата им заради направена забележка, че качва децата си от страната на пътното платно, което е забранено по закон.

В момента текат следствени действия, а Джаферович се намира в РПУ-то, за да даде обяснения за агресивното си поведение, пише „Монитор“.

Ицидентът се е случил в петък в центъра на София минути преди 8 часа сутринта. Пострадалата жена возила в колата си 9-годишния си син към училище, когато стига до столичната улица „Дунав“ малко след кръстовището с бул. „княз Александър Дондуков“. В този момент от съседна сграда излязла Жени Джаферович, която водела двете си малки деца със себе си.

Жената пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата на возилото и в нарушение на Закона за движение по пътищата започнала да качва децата от страната на пътното платно. „Колата беше спряна малко след кръстовището с голям булевард, а улицата е със сериозен наклон. Като видях, че жената грубо нарушава закона, качвайки децата от непозволената страна, й свирнах.

Тя реагира много остро – с псувни и обидни думи и се разкрещя, че е с деца. Аз й казах, че като е с деца по закон е длъжна да качва в колата от другата страна. Тогава тя стана много агресивна – започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок“, разказа пострадалата Наталия Радославова, която е журналист от „Монитор“.

„Това, че работя в медия няма нищо общо със случая. Тази жена можеше да постъпи по този начин и със всеки друг. Тя дори не разбра, че съм журналист при нападението. Избяга обаче, когато пред нея набрах телефон 112, за да сигнализирам за нападението“, обясни още Радославова. След инцидента тя е подала жалба в столичното 5-то РПУ.

Заради удара с крак единият калник на колата й е сериозно увреден, а самата Радославова възнамерява да си търси правата по съдебен път. „Представяте ли си какво щеше да се случи, ако не дай си Боже, бях пуснала педала на спирачката? Не разбирам как една майка може да е толкова безотговорна към живота и здравето на собствените си деца, както и да проявява такава агресия пред очите им“, заяви още Радославова, цитирана от „Монитор“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ