Големи български спортисти подкрепиха русенската листа на ГЕРБ-СДС с водач Красен Кралев

красен кралев

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, Христо Марков, олимпийски шампион на троен скок, Петър Стойчев, носител на световната купа по плувен маратон 11 поредни години и Станислав Недков-Стъки, президент на Българската и Балканска федерации по смесени бойни изкуства лично пожелаха успех на силния отбор на ГЕРБ в Русе. Поздрави до всички присъстващи изпрати и Анелия Нунева, която повече от 12 години беше в световния елит на леката атлетика в бяганията на 100 и 200 метра.

„Щастлив съм, че точно на 13 март сме тук, защото преди една година точно на тази дата бях избран за Президент на Българската федерация по волейбол. С Красен Кралев се познавам отдавна и работим добре. Това е човек, който казва нещо и го изпълнява. За да не съм голословен, ще ви кажа една новина, която и той още не знае. Буквално преди няколко дни Европейската волейболна конфедерация избра Красен Кралев за посланик на европейския волейбол пред всички европейски институции“, заяви Любо Ганев.

Друг русенец, Петър Стойчев, допълни, че спортната му кариера е започнала от този град, който много се е развил през годините. „Всички ние сме тук, за да подкрепим кандидатите на ГЕРБ-СДС с водач Красен Кралев“, заяви Петър Стойчев.

„Днес заставаме пред вас с лицата си, за да заявим, че ще работим за Русе и региона. Нашият отбор е силен и не се съмнявам в успеха ни, всеки ден виждаме доверието на хората“, заяви Красен Кралев. „Като министър на младежта и спорта мога да кажа, че по време на правителствата на Бойко Борисов бяха инвестирани над 500 млн. лв. в спортна инфраструктура в цялата страна. От тях 37 млн. лв. са инвестициите в спортни обекти в русенско, което превърна Министерството на младежта и спорта в един от най-големите инвеститори в Русенска област. Сами може да видите многофункционалната спортна зала, за която русенци мечтаеха дълго време, стадионът, тренировъчните съоръжения по волейбол, борба, бокс, лека атлетика, вдигане на тежести. Имаме големи планове и за следващите 4 години. Всяко едно съоръжение, което е дом на русенски спортен клуб, ще бъде реконструирано и модернизирано. Лично се ангажирам в града да има нов, голям и модерен плувен басейн. А аз съм човек, който държи на думата си“, заяви Кралев.

„Подхождам с огромна отговорност и огромна любов към Русе и към русенци, и ви гарантирам, че в мое лице ще намерите най-силния лобист за каузата „Русе-развит и модерен град“, заяви още Кралев. Той подчерта, че визитната картичка на ГЕРБ в Русе и страната е направеното през годините.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ