Рени сложи Лили Иванова в малкия си джоб! Може ли да познаете на колко години е фолк певицата?

Рени

Рени крие 7 години от истинската си възраст, с което задминава Лили Иванова, която скътва едва четири. 

Догодина Рени ще чукне 50. Интересно е обаче, че тази година на 29 май певицата получи честитки за отдавна навършените 42, Всъщност Рени е родена през 1969-а. Нейни набори смятат догодина да празнуват юбилейните 50, обаче Рени се кани да духне едва 43 свещички.

Нейна колежка от Консерваторията си спомни пред „Телеграф“, че навремето Рени, която  тогава искала да става естрадна звезда, била горда как била родена в същата година, когато бил фестивалът в Удсток и в същата година, когато човек кацнал на Луната. Справка с историята сочи, че хипарското събитие е било пред 1969-а, когато и Нийл Армстронг за първи път прави крачки по лунната повърхност.

„50?! Моля да ме извините, но явно някой знае по-добре от мен рождената ми дата“, написа певицата във Фейсбук. Повод за това стана твърдението на певицата, че е готова да стане майка за трети път на 43 години.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ