Няма да повярвате как трима младежи се опитаха да преметнат полицията! Искаха да изхвърлят…

Полиция патрулка

Трима пияни и двама дрогирани водачи бяха задържани от пътна полиция от петък до неделя.

В Асеновград след употреба на алкохол 1,41 промила, и седнал зад волана, бе спипан 24-годишен криминално проявен и осъждан.

Солидно почерпени, с над 2 промила, в Кричим и Рогош пък били двама 37-годишни шофьори, а на ул. „Богомил“ в Пловдив мъж на същата възраст бил седнал зад волана под въздействието на  наркотици.

Положителен резултат дал драг чекът и при 34-годишен водач, хванат от полицаи в Хисаря. Срещу петимата са образувани бързи производства.

Наркотични вещества били иззети от двама млади пловдивчани. В събота, на ул. „Цанко Дюстабанов“ в областния град патрул на сектор „Специализирани полицейски сили“ засякъл 21-годишните младежи да се придвижват със скутер „Пиаджо“.

По време на проверката пътникът направил опит да се освободи от пакет с марихуана,  а плик с подобно съдържание бил открит в багажното отделение на превозното средство.

Експертна справка показала, че общото количество конфискувано наркотично вещество е близо 18 грама. С полицейска заповед извършителите са задържани за едно денонощие във Второ РУ. Срещу тях се водят бързи производства.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ