Шокиращо! Извънземни преследват Кристина Димитрова в спалнята й!

Кристина Димитрова

Извънземни преследват Кристина Димитрова в спалнята й. От това се оплака самата изпълнителка.

Певицата споделя, че на няколко пъти й се случвало да види сини човечета късно през нощта, но най-често, когато мъжът й Васил не си е вкъщи.

И когато светна, всичко изчезва. Няколко пъти ми се явиха. Нищо обаче не ме учудва. Преди няколко години бях в Индия и оттогава животът ми се промени — отворих си съзнанието”, споделя изпълнителката.

Звездата все пак не вярва във врачки и баячки, макар да признава, че има силна интуиция. Фен е на астрология и нумерология, както и на идеите, че съществува задгробен живот и прераждане, пише „България днес”.

Вярва и в сродните души, а за последното е убедена, след два брака и връзка, която продължава повече от 15 години. „Намерих човек, с когото се разбирам чудесно. Най-сетне я няма убийствената ревност, скандалите, драмите. В началото се притесних, тъй като той е много по-млад от мен — 14 години. Изглеждаше като флирт, но не исках да го подвеждам. Личеше му, че е хлътнал. Ухажваше ме два месеца”, спомня си Кристина.

Криси е убедена, че любовта й с Васил е подарък от съдбата. Певицата има два доста тежки брака зад гърба си. Когато е на 22 години хлътва по журналиста Иван Тенев. Двамата, освен съпрузи са и партньори в работата, но постоянно да бъдат заедно започва да ги изнервя.

Непрекъснато бяхме заедно — вкъщи, на сцената, връзката ни просто се изчерпи. Разводите наистина са нещо неприятно, ала да делиш покрив с човек, с когото не се разбираш вече и когото не искаш дори в леглото си е още по-лошо”, разкрива тя. Въпреки развода двамата остават приятели и към днешна дата са направо неразделни по партита и купони.

Но само като приятели.

Не такива отношения има с втория си мъж — бившия футболист от ЦСКА Георги Димитров. Той хлътва по нея от пръв поглед, а тя — доста по-късно. Срещата между двамата е уредена от приятелки, а Криси е очарована от фините маниери и предаността на мъжа си.

Сватбата е спонтанна, а разочарованието идва много скоро.

Много ме ревнуваше. Налиташе да бие мои приятели, с които работех, някои дори смятаха за опасно да общуват с мен. Срамувах се от държанието му. Оттук идваха и големите ни скандали. Наложи се да се изнеса на хотел, пазеха ме два бодигарда.

Той ме преследваше, не искаше да се разделяме, но аз просто трябваше да сложа край на тази връзка”, спомня си певицата”.

Към днешна дата тя е щастлива и се готви за турне по морето. Отделно участва и в мюзикъл на Жоржи Амаду „Пастири на нощта” с участието на разградската филхармония и Латинка Петрова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ