Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова побесня в мрежите: Лъжата явно е като СПИН за БСП!

Десислава Атанасова

„Лъжата явно е като СПИН за БСП!“, написа на страницата си във „Фейсбук“ депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова. Причината за нейното избухване е ареста на общинския съветник от левицата Бенчо Бенчев, който бе задържан в хотел „Рамада“ в Истанбул, заедно с издирвания с червена бюлетина наркобос Димитър Желязков – Очите.

Ето какво написа Атанасова в социалната мрежа:

Бенчо Бенчев дарил ли е 20-30-50 хиляди лева за последната кампания на БСП? – както обясняват от БСП Бургас? (По закон максималното дарение е 10 хиляди лева)

В сайта на Сметната палата, дарения от Бенчев не фигурират нито за местните, нито за парламентарните или президентски избори !!!???

Лъжата явно е като СПИН за БСП!

Тази сутрин общинският съветник от БСП Чанко Мирчев съобщи, че Бенчев е дарил няколко десетки хиляди лева на структурата на БСП в Бургас. „Дали са били 20, 30 или 50 не мога да ви кажа, но е помагал, води се отчетност”, изтъкна Мирчев. Според него обаче е мантра, че Бенчев, който беше арестуван заедно с Димитър Желязков – Митьо Очите в хотел в Истанбул, е помагал със „стотици хиляди лева, едва ли не милиони”.

„Г-н Бенчев винаги е бил лоялен към БСП, изповядва леви убеждения. Ако имахме някаква информация за неговите нерегламентирани връзки с криминалния контингент, нямаше да бъде издигнат като общински съветник”, отбеляза Мирчев. „Наистина е помагал, но е несериозно да говорим, че без неговата финансова помощ БСП едва ли не няма да я има”, допълни той.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ